Sandra åkte på språkresa till England idag och är borta i tre veckor, hon steg upp med solen och landade i UK någon gång vid 10 så hon har redan varit där nästan en hel dag! Vi har inte hört från henne ännu men jag antar att hon har det bra. 
Att hon åkte iväg nu har fått mig att drömma tillbaka till min resa och allt roligt jag hittade på – jag är övetygad om att hon kommer ha lika många underbara minnen som mig när hon kommer hem och ser så mycket fram emot att höra om dem. Men jag måste säga att det är fett imponerande att hon flyger iväg utan familj vid 13 års ålder!
 
I alla fall så har jag haft ett litet moment of weakness och drömt tillbaka till mitt år i USA, har listat några av de bästa minnena jag har därifrån här (inte i någon speciell ordning):
 
1. Prom, naturligtvis är detta med på listan. Det var en underbart magisk kväll – att bli uppiffas och känna sig som en prinsessa och ha en underbar kväll med sina vänner följt av en all nighter på ett sportscenter full av aktiviteter, allt från spådamer, skridsko på en isrink till hypnos. 
 
 
 
2. Hawaii, också en given punkt. Jag menar det är verkligen en once in a lifetime sak att åka till Hawaii för mig (föroppningsvis blir det minst twice in a lifetime)
 
 
3. Graduation, även om jag själv inte vara center of attention så var det superhäftigt att vara med på och se det  man annars bara ser på filmerna med studenter som gemensamt slänger upp sina hattar och sedan röker den traditionella cigarren utanför skolan (eftersom de inte längre kan bli avstängda p.g.a. att röka på skolans område)
 
 
4. CX, att vara med i ett team och känna att alla tror på en och dela den gemenskapen som Cross Countryn gav mig är ovärdeligt. Det enda jag kan likna det vid är scouterna där vi också har ett band som håller ihop oss på något konstigt sätt. 
 
Happ där var i alla fall fyra punkter på underbara saker i USA.
 
Natti på er alla