Hejsan, 
Och Gott nytt år!! Jag hoppas att ni hade ett bra nyår - det hade jag i alla fall! Jag och Linnea anordnade en liten med några vänner middag och sedan mötte vi up flera kompisar vid tolvslaget. 
 
Vi hade köpt silvriga ballonger som vi pyntade med
 
Ränner just nu runt här hemma och försöker få ihop allt som ska packas inför skidresan! Vi åker ju på fredag så jag är ju fortfarande ute i god tid, men har lite saker jag måste köpa och sånt så har ändå fullt upp.
Jag har nu slutat på ekonomihögskolan (för denna gången, tror att jag även kommer läsa grundkursen i nationalekonomi någon termin) och på måndag börjar jag på psykologikursen jag ska läsa till våren. Det ska bli jättespännande att läsa marknadsföringspsykologi!
 
Den senaste månaden har vi haft ett uppsatsarbete som blev klart och godkänt igår, så efter sista presentationen och att betyget var satt så firade jag med några kursare på en studentpub inne i Lund. Vi var inte ute så länge, men hade jättetrevligt ändå. Så himla skönt att vara klar med det tycker jag, alla mina vänner fortsätter med nationalekonomin nu till våren så tänkte hålla lite kontakt med dem och se hur de tycker att den kursen är. Kanske till och med titta in på en och annan föreläsning för att se vad jag tycker om det!
 
Nu sitter jag och väntar på att Olivia ska titta förbi, vi ska ha en tjejkväll här hemma. Hon skrev sin sista tenta idag, så det blir god mat och någon mysig film antagligen :)
 
Jag och Olivia i Budapest i somras, har tyvärr inga nya bilder men en throwback fungerar väl också bra
 
 
Kramis