Hej, 
Nu har jag varit i London lite mer än ett dygn och vi har hunnit med en hel del. Det var jättemysigt att träffa mamma och sandra igen, lite familiära ansikten värmde i den bitande Londonkylan. Temperaturen här har droppat jättefort och i lördags när jag lämnade Birmingham så snöade det där! 
 
När vi träffats så gick vi direkt och lämnade väskorna och sedan ut för en runda på stan och hitta teaterbiljetter till kvällen. Det blev Wicked, och förutom att vi alla var trötta från en ganska lång dag så var den jättebra. Däremot hade vi lite problem med boendet, de hade glömt en säng, och vi har under dagen idag fått byta boende till något mycket bättre! 
 
 
Idag skulle vi egentligen åka till Notting Hill, men på grund av bytet av boende så fick det bli Victoria and Albert Museumet som hade några väldigt trevliga utställningar. Bland annat en om framtidsteknik som var väldigt intressant, och en fotografiutställning som även den var väldigt fin. Senader gick vi till Harrods, där vi fick för oss att det var en bra ide att fika i deras glassbar. Sockerchocken som sedan ledde till världens dipp resulterade i att vi stannade inne ikväll och bara hade en myskväll. 
 
 
 
Måste ju försöka ta en söt bild tillsammans, sen att det inte fanns något M och att den inte blev så lyckad som dess potential, är en annan sak
 
Smått skeptisk blick efter att dessa gigantiska skålara kom in, tur att vi i alla fall vad 3 att dela på dem
 
Nu har både mamma och Sandra gått och lagt sig och jag ska snart göra det samma, imorgon har vi en fullspäckad dag! Vi ska både hinna med frukost med en utsikt, afternoon tea och teater (och lite shopping där emellan?)
 
Kramis