Hejsan!
Long time no seen, jag har haft det supertufft med skola och jobb på senaste tiden så har tyvärr inte hunnit vara inne här (samma första mening som efter alla andra boggpauser). Dessutom har det verkligen inte hänt så mycket speciellt spännande i mitt liv på senaste tiden.. Det är en vardagsrutin av skola, jobb, scouter, mer jobb, en mysfika hit eller dit, skola, osv. 
Bild från instagram: jag var på konsert med Linnea för någon månad sedan och såg Veronica Maggio, har sett henne en gång tidigare och hon var precis lika bra som jag mindes!
 
Detta är min vardag, sitter ofta med kaffe (eller te-) koppen brevid böckerna och läser för fullt.
 
Träffade Julia för någon vecka sedan för en supermysig brunch på fiket Systrar och Bröder
 
Har inte hunnit njuta så mycket av höstens vackra färger men under en promenad i förra veckan gick jag förbi universitetsbiblioteket som var supervackert och färgglatt!
 
Sådär, det var en liten inblick i hur livet sett ut de senaste veckorna - nu måste jag tillbaka till verkligheten (bild 1) då jag har ett seminarium imorgon och min nästa tenta nästa vecka! Denna veckan kommer vara fullspäckad då jag dels ska tentaplugga supermycket men även på bal på fredag! 
 
Kramis